HERBOLD waslijn

Modulair principe gaande van eenvoudige wasmachine tot een industriële turnkey waslijn

Waslijn Herbold
Herbold ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd zowel turnkey wasinstallaties als afzonderlijke componenten voor de optimalisatie van bestaande installaties voor het reinigen van allerhande soorten vervuilde en gemengde kunststoffen zoals PET-flessen, landbouw- of post-consumer films, HDPE / PP verpakkingen, etc.
Herbold wasinstallaties zijn gebaseerd op het modulaire principe. Deze kunnen, afhankelijk van de behoeften van de klant, evenals afhankelijk van de te verwerken materialen worden uitgebreid en aangepast aan de gewenste prestaties. Overeenkomstig de vereiste zuiverheidsgraad van het eindproduct, worden de beschikbare componenten geselecteerd.

Bestaande installaties – ook installaties van andere leveranciers – kunnen worden uitgebreid en geoptimaliseerd met onderdelen van Herbold

Voorbeeld: bij landbouwfilm zijn vervuilingen van 50% of zelfs 80% geen uitzonderingen, ook films of plasticverpakkingen uit huisvuil kunnen uitermate vervuild zijn (vreemde fracties, papier, ….)

Hoe de wasinstallatie wordt samengesteld, is afhankelijk van de gewenste eindkwaliteit van het product en van de gewenste rentabiliteit van de installatie.

Meer informatie kunt u vinden in de Herbold  brochure en op de website www. Herbold. com

Herbold Meckesheim GmbH is uw specialist voor granulatoren, shredders, vergruizers, Plastcompactors (agglomeratoren), en complete systemen evenals individuele componenten voor het wassen, scheiden en drogen van vervuilde kunststoffen (zoals flessen, platen, batterijen etc.)

Grijp uw kans en informeer naar onze mogelijkheden om u bij het zoeken naar de juiste oplossing te helpen.