HERBOLD : technische oplossingen voor recyclage van kunststoffen

De firma Herbold kan u volgende technische oplossingen bieden voor het recycleren van kunststoffen :

malen-wassen
Malen en wassen : De snijmolens van Herbold worden ingezet in alle belangrijke post-industriële en post-consumer kunststof recyclinglijnen. Ze worden tevens ingezet als wasmolens, en kunnen met gepatenteerde dwangtoevoer uitgerust worden. Zij zijn bovendien ook als gepantserde modellen leverbaar.

 

Wassen, scheiden en drogen : Met onze innovatieve ontwikkelingen van natte shredders en snijmolens met dwangtoevoer, van warmwater wasprocessen en van een scheidingproces met hydrocycloon,  reduceert u de energie-kosten en het verbruik van vers water. Dit gaat samen met een stijging van de kwaliteit van het eindproduct. Onze modulaire bouwwijze maakt het mogelijk bestaande installaties te optimaliseren.

wassen-scheiden-drogen

 

agglomereren
Agglomereren / Verdichten : Een eenvoudig en kostenbesparend proces, om van materialen zoals vezels, schuimstoffen, dunne folie, spaanders, fijne artikelen, poeder etc,.een gemakkelijk toedoseerbaar agglomeraat te produceren. De Plastcompactor kan dank zij een eenvoudig  proces en een automatisch procesverloop met een minimum aan personeel bediend worden.

De eenvoudige opbouw garandeert een minimum aan energiekosten en slijtage  (wisselstukkenkosten)  en vergt weinig onderhoud.

 

Wij staan graag ter beschikking om de machines van Herbold meer in detail met u te bespreken en u de gepaste oplossing te bieden.

Voor verdere informatie kan u terecht op de website van Herbert, nl. www.herbert.be, waar u kan doorklikken naar de website van Herbold.